WeWork Stockholm

– Semantikos flyttar till Stockholms hetaste kontorsyta!

I juni 2019 öppnade WeWork sitt första co-working space i Sverige. Mitt i kärnan av Stockholm finner ni det exklusiva, kontorshotellet. Om man får kalladet kontorshotell. Coworking office eller delat kontor på rensvenska. Stockholmskontoret är  den första WeWork anläggningen i Sverige och sedemera framtidens bas för WeWork i Norden. Närhet till allt och en fantastisk arbetsmiljö hittar ni det nyöppnade WeWork i nya Urban Escape på Malmskillnadsgatan. Efter 3 år på United Spaces i Waterfront så var det en självklarhet för Semantiko att flytta in vid nyöppningen. Rikard Lindholm kommenterar:

”United Spaces såldes i februari 2019 till såldes United Spaces till Castellum. Iom det avslutades ett 3 års mycket framgångsrikt samarbete mellan Semantiko och United Spaces. Det känns därför som ett naturligt steg för oss att ta steget till WeWork där fantastiskt många snabbt växande innovativa och framåtlutande företag flyttar in samtidigt som vi.

Är WeWork ett kontorshotell?

WeWork är inget kontorshotell. Även om deras kunder ofta är på jakt efter ett kontorshotell. WeWork grundades år 2010 av Adam Neumann och Miguel McKelvey i New York. WeWorks grundare hade från början som mål att bygga en global community, Då man sett att människor världen över delar behovet om att omge sig utav likasinnade personer. Alla kontor har en liknande design för att man ska känna igen sig oavsett om man är på kontoret i Stockholm eller i Tokyo. Men alla kontor är lokalt anpassade för att skapa en så bra  WeWorks VD och Grundare Adam Neumann meddelade nyligen att han,kommer att avgå som VD för företaget. Efter en tid med mycket turbulens kring honom så väljer han att lämna VD posten. Men han kommer att fortsätta som ordförande i styrelsen.  

I juni 2019 Öppnade WeWork sitt första kontor i Sverige, placerad mitt i centrala stockholm. Lokalerna ligger ovanför köpcentret Gallerianoch utgörs av nio våningar .Här finner du allt från delade arbetsutrymmen, egna kontor till specialdesignade kontor.  I huset finner ni företag som Spotify och andra Världskända företag.  

– Stockholm är hem till en av världens ledande tech-scener och har en oerhört innovativ anda. Vårt uppdrag är att tillhandahålla våra medlemmar med den community, de tjänster och den flexibilitet de behöver för att få energi och inspiration i sitt arbete, samtidigt som vi vill främja samarbete mellan olika individer för att hjälpa företag att växer, säger Wybo Wijnbergen, General Manager av WeWork Nordeuropa.

 

Idag är WeWork världens största företag inom co-working. WeWork finns i nuläget i 126 Städer världen över och har över  500+ kontor. Alla WeWorks kontor anpassas efter de lokala platsen. Som medlem kan du reservera vilket som helst av alla WeWorks 500+ kontor världen över. 

Semantiko välkomnar alla kunder till vårt nya kontor,  WeWork i Nya Urban Escape på Malmskillnadsgatan.

 

 

Senast uppdaterad: