Google Ads

Med Google Ads är du synlig för kunderna när de söker efter företag som ditt företag. Du betalar bara för resultat, till exempel när någon klickar för att besöka din webbplats eller ringer ditt företag.

Var synlig när användare söker efter det du erbjuder

På Google söker folk efter vad de ska göra, vart de ska åka och vad de ska köpa. Din annons kan visas på Google i samma ögonblick som någon söker efter produkter eller tjänster som dina.

Oavsett om de sitter vid datorn eller söker i mobilen kan en annons vid rätt tidpunkt generera nya kunder till dig.

Få din verksamhet att växa med Semantiko

Se till att du är synlig för potentiella kunder som söker efter företag som ditt företag. Du betalar bara för resultat, till exempel när någon klickar för att besöka din webbplats eller ringer ditt företag.

Få de resultat som är viktiga för dig och ditt företag

Öka antalet besökare på webbplatsen
Öka försäljningen, bokningarna eller ledningarna med hjälp av onlineannonser som leder användarna till din webbplats.

Få fler telefonsamtal
Öka antalet samtal från kunder med annonser som innehåller ditt telefonnummer och en knapp för att ringa.

Öka antalet besökare till en geografisk plats
Få fler kunder till butiken eller till ett evenemang med företagsannonser som hjälper människor att hitta ditt företag på kartan.

"Vi ser till hela kundresan - trafiken spelar ingen roll om den inte omvandlas till kunder."

Tommy Skålberg
Marketing Scientist & Co-founder

Vad våra kunder säger om oss.

Behöver du hjälp med dina annonser på Google?

Berätta om dina mål. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att lyckas med Google Ads.

Vanliga frågor om Google Ads

Vanligtvis redan inom 2-3 veckor beroende på kampanjens omfattning och ditt mål.

Ja, eftersom Google bara tar betalt för annonser som ger resultat.
Vi tar ut en fast månadsavgift utan någon bindningstid.
Semantikos team har erfarenhet av att arbeta med både annonsering och sökmotoroptimering "in-house" och i en startup-atmosfär där vi förstår hur viktigt det är att öka basen i kundernas försäljningstunnel. Vi ser till att din webbplats konverterar innan vi ökar trafiken, för att maximera din avkastning på investeringar. Vi följer också Googles riktlinjer för att säkra framtiden för våra kunders resultat.
Vi tittar på trafik, kostnader och konverteringar. Vårt mål är att maximera antalet leads och kunder för dig till lägsta möjliga kostnad.

Nej, vi riktar oss till alla regioner (även om vi utgår från Örebro och Stockholm). Vårt primära fokus är svenska och engelska, men vi har expertis i vårt nätverk för andra språk och länder när det behövs.

Google Ads (tidigare Google AdWords och Google AdWords Express) är en annonseringslösning online som företag kan använda för att marknadsföra sina produkter eller tjänster på Google Search, YouTube och tusentals andra webbplatser på webben. Med Google Ads kan annonsörer välja specifika mål för sina annonser (t.ex. fler telefonsamtal eller besökare på webbplatsen). Som annonsör kan du justera din budget och dina målgrupper och när som helst börja eller sluta använda dina annonser.
  • Söknätverkskampanjer - Annonser av texttyp som kan visas i Googles sökresultat när någon söker efter en produkt eller tjänst som liknar din.

  • Display Network-kampanjer - annonser i bildformat som kan visas på webbplatser och appar som dina kunder besöker.

  • Videokampanjer - Annonser i form av 6 eller 15 sekunder långa videor som visas omedelbart före eller i YouTube-innehåll.

    Sedan finns det mer avancerade kampanjtyper, t.ex. shoppingkampanjer, app-kampanjer osv. som du kan fråga oss på Semantiko om.

Hitta fler kunder.
Google Ads är för dig som vill ha fler besökare på din webbplats, öka din försäljning, få fler samtal eller få dina kunder att komma tillbaka.

Nå rätt personer vid rätt tidpunkt.
Ditt företag är synligt på Google för de personer som söker efter det du erbjuder.

Annonsera lokalt eller globalt.
Visa dina annonser för kunder i specifika länder, regioner eller städer - eller inom ett visst avstånd från ditt företag eller din butik.