Spela videoklipp

Informationspåverkan på Rikskonferensen i Sälen

Semantiko’s grundare, Rikard Lindholm, var en av de framstående talarna på Rikskonferensen i Sälen, Nordens ledande konferens för säkerhets- och försvarspolitik. Konferensen, som arrangerades av Folk och Försvar, samlade 300 specialinbjudna deltagare och erbjöd en plattform för diskussioner och debatter kring aktuella säkerhetspolitiska frågor.

Om Rikskonferensen i Sälen

Rikskonferensen i Sälen, som hålls årligen av Folk och Försvar, är en mötesplats för politiska ledare, experter, och representanter från näringslivet och olika organisationer. Mellan den 14-16 januari 2018, samlades cirka 300 inbjudna deltagare för att lyssna på föreläsningar från omkring 30 talare. Konferensen främjar både formella och informella diskussioner mellan parlamentariker, näringslivsrepresentanter, myndigheter, ungdomsorganisationer och icke-statliga organisationer.

Framstående Talare och Deltagare

Bland de högt profilerade deltagarna fanns H.M. Konung Carl XVI Gustaf och H.K.H Kronprinsessan Victoria, samt flera internationella representanter som NATO:s generalsekreterare Jens Stoltenberg och Sveriges försvarsminister. Överbefälhavare Magnus Bydén var också en av de talare som bidrog med sina insikter om säkerhetsläget.

Rikard Lindholms Presentation

ikard Lindholm, som representerade Semantiko, delade sina tankar om informationspåverkan i den digitala eran. Hans presentation fokuserade på de utmaningar och möjligheter som digitalisering medför för säkerhetspolitiken. Genom att lyfta fram konkreta exempel och strategier, belyste Lindholm hur informationshantering kan användas för att stärka samhällets försvar mot digitala hot.
 

Betydelsen av Rikskonferensen för Säkerhetspolitik

Rikskonferensen i Sälen fungerar som en viktig arena för utbyte av idéer och samarbete mellan olika sektorer i samhället. Diskussionerna som förs här bidrar till att forma Sveriges säkerhetspolitiska strategi och påverkar beslutsfattandet på högsta nivå. Genom att delta i denna konferens, visar Semantiko sitt engagemang för att bidra till en säkrare digital framtid.

Sammanfattning

Semantiko och Rikard Lindholm är stolta över att ha varit en del av Rikskonferensen i Sälen 2018. Genom att dela sin expertis om informationspåverkan, bidrog Lindholm till de värdefulla diskussionerna som ägde rum under konferensen. För att läsa mer om Semantikos arbete och deras insatser inom informationssäkerhet, besök vår hemsida.

 

Senast uppdaterad: