Tjänstechecken.se från Offerta AB

Årets julklapp lanseras med hjälp av Semantiko!

Offerta AB är ett tjänstebolag som förmedlar offerter till privatpersoner från seriösa tjänstebolag runtom hela Sverige. Varje år förmedlar man närmare 70 000 uppdrag och omsättningen var 2016 130 miljoner kronor. Tjänstechecken.se lanserades torsdagen den 7e december och är ett helt nytt kundsegment för Offerta att angripa då bolaget bara har arbetetat företag till företag innan.. Som kommunikationsbyrå och optimering ansvarig för annonsering valdes Semantiko som partner.

– Jag tror Offerta inser att tider förändras och de vet att vi ligger i framkant. De har valt att arbeta med Semantiko inför deras satsning Tjänstechecken.se då kreativitet och nytänk när det kommer till att nå ut till relevanta mottagare är super-viktigt för dem i denna fråga.  Vi har en stor kompetens och det vill vi andas utåt, på alla fronter, i ännu större utsträckning än vi redan gör, säger Rikard Lindholm, som är ansvarig för Offerta som kund.

– Det är oerhört roligt att Offerta valt att arbeta tillsammans med oss. De har stora framtidsvisioner, de är modiga och dedikerade i sitt arbete och vågar satsa på kreativa idéer som sticker ut. De tänker helt nytt, stort och innovativt och vi ser fram emot att vara med på den här resan, säger Tommy Skålberg, med-grundare Semantiko MTWABP Sweden AB

Senast uppdaterad: