Robert Jurewicz, expert på Facebook annonsering

Som ett nystartat bolag med målbild om att bistå den Digitala marknadsföringsbranchen med spetskompetens inom SEO, SMO & CRO känns det fantastiskt att kunna rekrytera Facebooks Marketing Expert för Sverige – Robert Jurewicz till Semantiko.

”Roberts spetskompetens i marknadsföring och framförallt annonsering på Facebook och Instagram är något som vi vet kommer bli extremt värdefullt i höst i Sverige.” säger Rikard Lindholm, vid Semantiko´s Stockholm kontor, där Robert kommer finnas.

Facebook Marketing Partner

”Jag kände till Semantiko redan på Facebook Inc och när jag såg över de digitala PR-byråerna i Stockholm så fann jag Semantiko´s innovativa tänk unikt när det kommer till effektiv marknadsföring online, därför var valet inte svårt. Att endast ha arbetat med den skandinaviska marknaden på Facebook har gett mig en väldigt god bild av möjligheterna och bristerna i den Svenska annonsmarknaden. 

Trenderna på annonsmarknaden är globala – mycket av annonsbudgeterna som nu läggs på TV kommer flyttas till de digitala plattformarna som används av målgrupperna – framförallt Facebook & Instagram. Tex så finns det en orsak till att så mycket fakta samlades in och sen marknadsfördes om beteendet på Facebook under Superbowl.

Nyckeln till Facebook annonsering innovativ optimering, användarvänlighet och relevans.

Nyckelfaktorer för att lyckas online i framtiden är innovativ optimering, användarvänlighet och relevans. Hur väl man sköter detta speglar hur bra du lyckas vårda dina kunder.

Robert är högskoleutbildad i psykologi och har förutom Facebook Inc varit anställd på den exklusiva annonsplattformen Jameslist Inc, som key account manager & utvecklare i 4 år.

 

Vill ni komma i kontakt med Robert för att snacka marknadsföring, Facebook, få råd och tips så tveka inte att emaila honom på [email protected]!

// Rikard Lindholm, Semantiko MTWABP Sweden AB

semantiko-robert-jurewicz-facebook-2

Senast uppdaterad: