Kötthallen I Järfälla ingår samarbete med Semantiko

Kötthallen i Järfälla AB anlitar Semantiko för att få fler besökande kunder i sin specialistbutik

På Kötthallen kan man lugnt säga att man älskar kött. Det vill säga kött som kommer från välmående djur välskötta gårdar. Ett av företagets främsta mål är att så många som möjligt ska ha tillgång till att äta riktigt bra kött och bidra till en god djurhållning.
Ett sätt som man genomför detta är genom att ta in stora partier åt gången och därmed kan leverera ett mycket konkurrenskraftigt pris till sina kunder

Som oberoende specialistbutik har man dessutom direktkontakt med leverantörerna / producenterna av köttet, vilket gör att du som kund slipper betala för onödiga transporter och mellanled. Du får helt enkelt högre kvalitet till ett bättre pris, samtidigt som du bidrar till en hållbar produktion och djurhållning.

Personal med Gesällbrev i Kött

Som en av ytterst få i Sveriges avlånga land har Kötthallen i Järfälla en butiksägare som har gesällbrev i kött, Jim Celik som driver specialistbutiken tar fram det allra bästa ur varje köttbit och ser till att du som kund får ut maximal njutning av din investering

Sortimentet

Kötthallen har ett kvalitetssortiment med betoning på ekologiskt, välskött kött och vilt som fått äta kvalitetsfoder under sin uppväxt. Man lyfter även fram vad vår underbara värld har att erbjuda i form av exotiska delikatesser från jordens alla hörn.

Semantiko tar ett helhetsgrepp för att styra fler kunder till butiken

– På Semantiko har vi som mål att för Kötthallens butiks optimera annonseringen på deras oerhört konkurrenskraftiga erbjudanden som ger fler och fler tillgång till kött i världsklass. Med en kund som Kötthallen i Järfälla får vi på Semantiko som är experter inom vårt gebit, chansen att arbeta med människor som är experter inom sin Bransch vilket är oerhört upplyftande.

Kötthallen har en väldigt nischad och lojal kundkrets som erbjuds fantastiska styckdetaljer till ett oerhört bra pris, som lämpar sig väldigt väl för den annonsering vi tillämpar för företaget, säger Rikard Lindholm, Senior Digital Marketing Strategist och medgrundare Semantiko MTWABP Sweden AB.

 

Mer information:

Rikard Lindholm, Senior Digital Marketing Strategist  Semantiko
Tel 0731-46 29 25
[email protected]

Tommy Skålberg, Managing Director Semantiko
[email protected]

Senast uppdaterad: