Duplicerat innehåll

Tre enkla tips för att undvika bestraffning av Google

 

  1. Innehållet skall vara så unikt som möjligt – ger ett högre värde för hela er webbplats. Om man kopierar innehåll från andra webbplatser så ser Google det direkt varav innehållets värde sjunker. Är det större mängder som kopierats så stöter man på det som Rikard tidigare var inne på, Duplicerat Innehåll. Det kan medföra att sidan ej rankar alls i Googles sökresultat. – Googles mål är att presentera det sökresultat som de tror kommer hjälpa användaren på bästa sätt, de sidor som de tror ger bäst svar i förhållande till sökfrågan, det användaren är ute efter.

  2. Innehållet skall vara enkelt att läsa och förstå – använd rubriker, underrubriker, styckeindelning, bilder, videos etc för att fånga besökarens intresse och vilja att läsa mer på er webbplats. Då ökar även chansen att de blir ett lead/kund.
  3. Var tydliga med budskapet och framhäv vilket värde ni skapar för användaren – gör att besökaren känner att de kommit rätt varav de är mer mottagliga för er information. – Webbpsykologin blir ett viktigt inslag.
 

 

Vi hjälper Er! – Vi garanterar ett gott resultat!

– Har ni problem att synas på Google och därför är i behov av en oberoende analys av sidan?
– Vill ni att vi ska lösa era problem eller bara diskutera SEO, SMO eller CRO.
 
Tveka då inte att höra av er till oss på Semantiko eller ring oss på 08104372 för ett kostnadsfritt samtal. 
 
 
 
 

Senast uppdaterad: