Charge Amps valde Semantiko som marknadsföringsbyrå

Charge Amps är ett svenskt tillväxtbolag som utvecklar smarta och användarvänliga laddlösningar med funktionell design för laddbara bilar. Charge Amps står stadigt på flera ben: mekatronik, innovativ design, användarvänlighet och smarta helhetslösningar för laddning till privatpersoner, företag, fastighetsägare och bilbranschen.

Charge Amps befinner sig i en expansiv fas och behövde en digital partner som förstod vad den digitala närvaron för ett innovativt snabbväxande bolag behövde leverera. Både när det kommer till att bygga varumärke internationellt, marknadsföra produkter och stödja säljstyrkan. En byrå som på alla sätt kan stödja Charge Amps in i framtiden.

Koeningseggg

Digitalt ställs höga krav på design och profil skall ställas i linje med varumärkesbyggande och leadsgenerering. Produktdesigner av Charge Amps är Joachim Nordvall, huvudesigner av Koengingsegg.

Digital marknadsföring

Charge Amps kommer i uppdraget från Semantiko bistås med en ny digital webbplats, content produkt, löpande ansvar för optimal indexering gentemot Google, annonsering på Facebook, annonsering på LinkedIn, strategisk planering för leadsgenerering flera olika  marknader, påverkansannonsering för att förenkla rekrytering och rapportering av förutbestämda KPI:er online.

 

Senast uppdaterad: