Analyticsdagarna, Rethink office, Digital Worklplace Summits och nu

Aware DMS

Analyticsdagarna som är Sveriges ledande event inom webbanalys, Rethink Office – om den aktivitetsbaserade arbetsplatsen samt Digital Workplace Summit som handlar om om den digitala arbetsplatsen arrangör knyter ihop vårens föreläsningar med ett nytt koncept Aware – Digital Marketing Summit. 

Aware – Digital Marketing Summit bjuder in Semantiko

Konceptet med Digital marknadsföring i centrum växte framför allt fram efter 2015 års Analyticsdagarna, där det efterfrågades ett event som riktade in sig på annonseringsdelen av marknadsföring. Efter den starka starten för Semantiko MTWABP Sweden AB har Rikard Lindholm & Tommy Skålberg blivit inbjudna för att hålla i den avslutande Workshopen med fokus på optimerad marknadsföring på Sociala medier & Google samt hur man gör kunder till besökare. 

Som arrangör till två dagars eventet står Summit and Friends.

Första dagen består utav ca 20 st keynote presentatörer bla:

  • Anton Vanhatalo Van Rijn, SAS
  • Alexander Pärleros, Framgångspodden
  • Louise Barnekow, Schibstedt
  • Markus Gustafsson, Omni
  • Timo Paulsson, Volvo
  • Magnus Helander, Linas Matkasse

Tommy Skålberg & Rikard Lindholm är Workshopsledare för en av de the workshops som erbjuds dag två.

Så här inleds våran införsäljningstext:

”En workshop är för dig som är relativt insatt i annonsering online och vill förstå gränsöverskridande annonsering Google & Facebooks fulla potential. Önskar du en överblick av de olika annonseringsformerna, konverterinspixlar, skillnad mellan Googles cookies samt Facebooks pixlars funktioner och möjligheter är detta en workshop för dig.”

 

Vill ni veta mer så hittar ni det på Aware – Digital Market Summit

Senast uppdaterad: