Facebook Lead annnonser mer konverteringar till låg kostnad!

”Facebook Leads är en av de bästa annonserna hittills sett till konvertering”

Facebook Lead, en annons typ med väldigt få klick till konvertering är en jätte succé sen den startade för 4 månader sen. En konvertering med så lite som en klick. Facebook sitter på all information som användaren kan tänkas att behöva ge till annonsören.

Tycker du ”annonserade produkt” låter intressant – Vill du veta mer? 
Facebook annonsen har då bara en knapp med ”JA” och sen har kunden mer eller mindre skickat allt det annonsören behöver för att kontakta högkvalitativa leads per telefon eller email.

 Facebook Lead Ads

Mazda testade Facebook Leads under en period av 4 veckor. I jämförelse med en konverteringsstrategi så gav Facebook 5 gånger så många leads till bara 15% av priset.
Varför? Jag skulle kunna tänka mig att det är ett neutralt forum, man förväntar sig inte att få relevant information om Mazda, även om man är ute och tittar efter ny bil och dessa två element tilsammans med en målgruppsegmentering tror jag är en stor anledning till så bra CTA.

Secret Escapes

Secret Escapas ville öka sin följar-skara till nyhetsbrevet. Kampanjen var extremt lyckosam med 52%. Dubbelt så många signade upp sig för nyhetsbrevet och enligt dem var det bästa av allt var att Facebook Leads går att integrera med de flesta CRM för att så simpelt som möjligt generera leadsen direkt in i databasen.
Vill du testa Facebook Leads – Emaila eller ring mig på 0731 462925 så sätter vi upp en test kampanj och börjar direkt!
Med vänliga hälsningar,

Senast uppdaterad: