Retargeting – Skapa effektivare markandsföring

Re-targeting annonser

 

Vi vet hur ni skall bäst ska konverera alla era besökare på er hemsida, med åter-annonsering, baserat efter vilka sidor de besökt på hemsidan, vilka personliga intressen, erfarenhet, ekonomisk ställning, demografi, härkomst, språkkunskap, boendeort, uppväxt etc.

Detta möjliggör att ni kan skapa extremt kostnadseffektiva kampanjer med hjälp av contentbaserade annonser på så sätt att ni erbjuder endast de produkter eller kategorier av produkter som lämpar sig absolut bäst gentemot det marknadsförda målgruppssegmentet just nu.

Att skapa retargeting annonser skapar en direkt försäljning alternativt genererar leads som för ett rutinerat säljteam med produktkännedom att konvertera till försäljning. När den bästa tiden är att kontakta ledarna och även ger dem en fördel orsak som de redan vet individer intresseområde.

Denna strategi har vi sen utvecklats i flera olika contentbaserade lager med annonser som placerar i målgruppens flöden. De olika lagerna aktiveras efter att ett visst antal annonser har aktiverats och genom denna prodcedur kan vi skapa långsiktiga konverteringsprocesser där vi kan driva målgruppen till en aktiv handling. Maila mig för mer info på [email protected]

 

Sammanfattning re-targeting annonserings strategi:

Om de som besöker din webbsida from den dagen vi inleder ett samarbete så samlar vi in för att möjliggöra en återannonsering av tex ett erbjudande från er sida gentemot dem. Vi kommer sen att segmentera din målgrupp baserat efter personligheter, erfarenhet, ekonomiskt potential osv för att bäst kunna optimera marknadsföringen av produkter eller produktkategorier som passar bäst för den utvalda målgruppen.

Denna marknadsföringsform är kostnadseffektiv och skapar framförallt en mer intressant marknadsföringslinje gentemot kunderna då den av kunderna anses vara mer relevant för kunden. Denna modell ökar statistiskt ditt säljteams konverteringsratio av ett kvalificerade leads med 22% (2014).

 

Tycker du att det var intressant? Behöver ni hjälp med er marknadsföring på Sociala medier?
Kontakta då mig så så lovar jag att vi kommer inspirerera, engagera och förvåna er med hur vi kan hjälpa er med er digitala närvaro!

Min email är [email protected] och mitt telefonnr är +46 731 46 29 25

/ Rikard Lindholm,  Semantiko – Making The Web A Better Place – Sweden AB

Senast uppdaterad: