Part-Time Home valde Semantiko

Part-Time Home ingår samarbete med Semantiko

Part-Time Home AB anlitar Semantiko för att få fler kunder

Jordnära är specialiserade på uthyrningar av egenägda lägenheter till företag, konsulter och privatpersoner. Part-Time Home grundades 2013 av Mats Larsson. Företaget har idag tre enheter och är en av Stockholms största korttids- boenden med mestadels konsulter som kunder. Med sin specialiserade uthyrningsform har företaget utvecklat unika tjänster för konsulter och annan arbetskraft som behövs i Stockholm under varumärket Part-Time Home.

Lägenhetshotell, lösningen på bostadskrisen

En 90 procentig beläggning bevisar att Part-Time Homes koncept är en framgångsrik affärsmodell som ger Stockholmsbaserade-företag möjlighet att anlita spetskompetens utan att riskera onödig likvid pga det stora bostadsbehovet i Stockholm

– Vi har bedömt att Part-Time Home är ett företag med solid grund och en genuin ledningsgrupp som efterfrågar en kvalificerad översyn för alla marknadskanal digitalt och vi vet att vi kan tillgodose kundens hela behov. Det är en av anledningarna till att vi nu valt att inleda ett långsiktigt samarbete med Part-Time Home Holding AB. I och med samarbetet adderar vi kompetens och en helhetslösning med kvalificerade kollegor i vår satsning att vidareutveckla och stärka den digitala närvaron för Part-Time Home i deras ytterligare expansion. Part-Time Home passar oss med ett varumärke som står för nytänkande och innovativa idéer, säger Tommy Skålberg på Semantiko MTWABP Sweden AB.

Medarbetarna på Part-Time Home inleder samarbetet med Semantiko omgående. Sätet finns i Rotebro med enheter Rotebro, Rotebro Strand och Slagsta Strand.

Semantiko tar ett helhetsgrepp för att öka antalet kunder

– På Semantiko har vi en unik spetskompetens med stor erfarenhet av att generera leads och bygga varumärkeskännedom som passar perfekt för Part-Time Homes satsning. Hotell och logi är ett område där Semantiko den senaste tiden har haft flera samarbetes-förfrågningar från marknadsledande aktörer. Den här typen av boendelösningar bedömer vi dock som den mest expansiva och utvecklings-mottagliga för digital marknadsföring. Semantikos djupgående kunskap och dedikerad kompetens är något av en ”vit fläck”, inte bara bland de Digitala PR och kommunikations företagen, utan i hela den svenska kommunikations-marknaden vilket gör att det känns extra roligt att jobba med ett såpass expansivt bolag, säger Rikard Lindholm, Senior Digital Marketing Strategist och medgrundare Semantiko MTWABP Sweden AB.

Mer information:

Rikard Lindholm, Senior Digital Marketing Strategist  Semantiko
Tel 0731-46 29 25
[email protected]

Tommy Skålberg, Managing Director Semantiko
[email protected]

Senast uppdaterad: