Facebook Workplace | ”Därför fick Semantiko tillgång som nr 4 i Sverige.”

Facebook Workplace : Semantiko blev det fjärde företag i Sverige att få tillgång till FB @Workplace!

”Vi är väldigt stolta över att ha fått förtroendet att som första digitala marknadsföringsbyrå fått tillgång till @Workplace by Facebook. Vi är specialiserade på bland annat Facebook annonsering, det är därför riktigt hedrande att Facebook inte bara noterat våra annonserings-budgetars storlekar utan också de fantastiska resultat vi visat av annonseringen samt att vi hela tiden försöker ligga i framkant inom vår nisch som främst är leadsgenerering på Facebook.” – Rikard Lindholm, Senior Digital Marketing Specialist på Semantiko.

För ett par månader sen så släppte Facebook sin utmanare till Slack – Facebook Workplace. Sedan i början av oktober så har Semantiko MTWABP Sweden AB fått till gång till Workplace by Facebook. Ett Facebook projekt som har varit ett slutet antal bolag i beta-form. Surret runt denna helt slutna plattform har varit stort. Vi har haft massor av förfrågningar om Workplace under tiden(innan den släpptes) och de få som fått använda den har prisat den.

  • Varför tror då Rikard att Facebook @Workplace kan slå igenom i Sverige:

    1. Det får våra anställda att kommunicera mer med varandra. Att ha all kommunikation på en plattform förenklar och förbättrar dittföretags interna kommunikation! Ett av de största problemen när det kommer till kommunikation inom företaget är att hålla reda på var alla kommunikation skedde. Det behövs ibland ett crm för sig själv för att hålla kolla på trådar av emails, Skype trådar och text meddelanden.
    2. Våra anställda älskar Facebook. I Sverige har snart 70 % Facebook. Därmed är de flesta vana vid gränsnittet, användningsområdena och funktionerna.
    3. Appen gör att all information är tillgänglig överallt hela tiden. Lämna inte detta vara underskattat då mer och mer webbsidor optimeras mot mobil först och att 50 % av all kommunikation på Workplace under beta-perioden skett på mobil.

     

  • Vill du veta mer om Facebook Workplace: https://workplace.fb.com/

Senast uppdaterad: