Facebook & Instagram når ut 70% av Sveriges befolkning

Kombinering av Facebook & Instagram ger en räckvidd på 70% av Sveriges befolkning

Annonsering på Facebook har blivit en oerhört effektiv kanal för både små och stora företag. Allt fler lägger allt större del av sin budget på marknadsföring på Facebook.

Tyvärr vill flera större aktörerna inom digital marknadsföring bromsa utbredningen av Facebook annonser då deras mest inkomstbringande produkt är Google Adwords. Men under 2016 förutspås att Sveriges företagare i allt större utsträckning flyttar över mer av sina budgetar för online marknadsföring från Google Adwords till Facebook.

Har du testat att annonsera på Facebook och Instagram  själv och inte varit helt nöjd??

Högst troligt så fick du en bra utväxling till en början och sen har du kört fast med sponsrade av enskilda poster(sk bostandet), kanske tycker du att de nya annonserings-funktionerna känns röriga och att din annonsering levererat en dålig ROI på senaste tiden.

 

Om ni vill ha hjälp med marknadsföringen på Facebook & Instagram då lovar jag att vi kan inspirera, engagera och förvåna er med hur vi kan hjälpa er att nå fram till er målgrupp!  Hör av er då så hjälper en av våra tekniker er inom ett par dagar.

Min email är [email protected] och ni kan ringa mig 24h om dygnet på telefonnr är +46 731 46 29 25.

/ Rikard Lindholm,  Semantiko – Making The Web A Better Place – Sweden AB

Senast uppdaterad: